938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Nou repartiment d’aliments de primera necessitat per a famílies del municipi

1 d'agost de 2017

El passat dijous, la regidoria de Serveis Socials, amb el suport de l’Associació de Dones i l’Associació Casal Torrellenc, va lliurar aliments frescos a famílies de Torrelles de Foix usuàries del servei municipal de Serveis Socials.

Aquests ajuts complementen les aportacions que ofereix Càritas, mitjançant un lot d’aliments frescos amb carn, peix, verdures i làctics, entre d’altres, que s’ofereix dues vegades a l’any.

A més, es va facilitar un val de compra a les persones usuàries per tal que el bescanviïn a la peixateria del municipi, entre un llistat de productes de primera necessitat, una iniciativa que permet també promocionar el comerç local.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix agraeix la col.laboració de l’Associació de Dones, per la seva cerca de voluntaris d’altres entitats del municipi i veïns del poble, així com al Casal Torrellenc per cedir les instal.lacions i facilitar l’entrega dels lots de productes.