938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

El Futbol Base Torrelles al torneig comarcal de futbol 7 d’aquest cap de setmana

30 de juny de 2017

El Futbol Base Torrelles serà un dels participants al torneig comarcal de futbol 7 Copa Vilafranca – Gran Premi Consell Comarcal que se celebrarà aquest cap de setmana a La Granada i en què hi prendran part més d’una quinzena d’equips de la comarca.

Aquest dijous es va celebrar el sorteig de competició a la sala biblioteca del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i que va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, Ferran Carbó, i el president del Futbol Base, Miguel Àngel Sabariego. A l’acte també va assistir-hi el president de la Federació Catalana de Futbol al Penedès-Garraf, Manel Duran

El Base Torrelles ha quedat enquadrat al grup B dels quatre que conformen el quadre de competició, juntament amb l’amfitrió, La Granada, el Sant Cugat Sesgarrigues i el Sant Llorenç d’Hortons, i jugarà els partits de la primera ronda el dissabte 1 de juliol al matí. Diumenge se celebraran les semifinals i la final a les 14 hores.

futbolbase