938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Torrelles se suma un any més al Festival En Veu Alta

18 de maig de 2017

Torrelles de Foix acollirà un dels actes del Festival EVA (En Veu Alta) que durant el mes de juny visitarà diversos municipis de l’Alt Penedès.

El dijous 8 de juny a les 19 hores a l’Escola Guerau de Peguera, s’oferirà “La canalla d’en Guerau”, una activitat familiar i gratuïta. S’anima a participar a tothom que vulguis llegir en veu alta, prèvia inscripció

 

Les escoles són el planter de la comunitat lectora, després de la família. La quitxalla ens aporta frescor, vivesa, espontaneïtat, diversió, tendresa i mil i una sensacions més quan escoltem les seves lectures en veu alta. A Torrelles ja tenen experiència i allà us esperen per estrenar la nova
escola. Les mestres i els mestres també llegiran. Només falteu vosaltres…

Inscripcions a
lectures@enveualta.com
i al tel. 650 47 36 39

Per a més informació visiteu el web www.enveualta.com 

Eva17_Banner_02-