938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Beques menjador escolars per als mesos de maig i juny

16 de maig de 2017

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha obert el termini per presentar la sol·licitud de subvenció per al menjador escolar per als mesos de maig i juny, adreçada a les famílies amb alumnes de l’escoles Guerau de Peguera.

Fins al 31 de maig aquells interessats poden presentar la sol·licitud de subvenció, que trobareu a les oficines municipals de l’Ajuntament, a més del certificat d’empadronament de la unitat familiar i el full d’inscripció com a usuari del menjador escolar.

Es recorda als sol·licitants que, per poder optar cal estar empadronat com a mínim des de fa un any al municipi, i que la subvenció cobreix el 25% de la quota de maig i el 50% de la quota de juny.

Per a més informació adreceu-vos a l’Ajuntament de Torrelles de Foix o truqueu al 93 897 10 01.

beques menjador