938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Visita institucional del delegat del govern

4 de maig de 2017

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet aquest matí una visita institucional a Torrelles de Foix, on ha estat rebut per l’alcalde, Sergi Vallès, amb qui ha mantingut una reunió de treball juntament amb el regidor Jordi Torné.

Entre les diverses qüestions que s’han tractat sobre el municipi, hi ha la nova escola Guerau de Peguera, construïda per la Generalitat i que va entrar en funcionament el passat mes d’abril. Sergi Vallès també ha posat en valor l’atractiu natural i el patrimoni històric del municipi, que fa que sigui una de les destinacions més visitades de la comarca de l’Alt Penedès. En aquest sentit, el proper diumenge se celebra la cursa dels 7 cims, a la qual s’hi han inscrit prop de 700 participants. Al finalitzar la reunió, el delegat ha signat el llibre d’honor. Tot seguit, l’alcalde i el delegat han visitat les fonts de les Dous i el Pèlag de les Dous.

Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, entitats i empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

delegat