938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

Multitudinari Aplec de Foix

18 d'abril de 2017

Un any més l’Aplec de Foix va ser un èxit. Fins a 360 persones van assistir al dinar i unes 600 en total al llarg de tota una jornada que va arrençar amb la caminada popular fins al Santuari de Foix. La missa, oficiada pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, i la ballada de sardanes, van oferir els prolegòmens d’un dinar amb base de paella, butifarra amb xips, garlanda, vi i cafè.

I després, jocs infantils i gimcana per completar una gran festa.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix felicita l’Associació del Santuari de Foix, organitzador d’aquest dia inoblidable, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Parés Baltà i Pastisseria Can Pardo, així com totes les entitats, voluntaris i col·laboradors que ho fan possible.

facebook_1492459734904