938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

250 participants a la Marxa BTT de Torrelles de Foix

10 d'abril de 2017

La novena edició de la Marxa BTT de Torrelles de Foix, organitzada per l’Ajuntament amb el suport del Club BTT Els Navegants, va reunir aquest diumenge 250 participants en una jornada magnífica de sol i que va permetre gaudir els corredors i els espectadors d’un excel.lent recorregut per camins i corriols espectaculars. 

Amb sortida i arribada a Torrelles de Foix, la cursa presentava un recorregut d’una mica més de 30 quilòmetres i amb un desnivell de 900 metres.

Albert Planas, amb un temps d’1:22:17 segons, va endur-se la victòria de la prova, acompanyat al podi de la general per José López i Llibert Mill, que van arribar a la meta separats per un segon de diferència. Per la seva banda, Anna Bello va signar el triomf en la categoria femenina, per davant d’Aina Picas i Silvia Pociello. Podeu consultar tots els resultats al web www.manjisoft.com.

La Marxa BTT és una cita esportiva plenament consolidada en el calendari penedesenc, molt ben valorada any rere any pels ciclistes participants, i que permet a Torrelles de Foix continuar apostant per la promoció del municipi i el seu entorn natural, escenari immillorable per a la pràctica esportiva, el senderisme o simplement per gaudir de la fantàstica natura del municipi.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix agraeix la bona tasca del club BTT Els Navegants, així com el suport i esforç de totes les persones voluntàries que una vegada més han permès brindar un altíssim nivell organitzatiu.

 

BTT1