938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

El 8 d’abril jornada de trasllat a la nova escola Guerau de Peguera

29 de març de 2017

L’Ajuntament de Torrelles de Foix fa una crida a la ciutadania per tal de comptar amb persones voluntàries que col·laborin amb les tasques de trasllat a la nova escola Guerau de Peguera.

El proper dissabte 8 d’abril, a les 9 del matí, es convoca a les portes del centre tots els qui vulguin participar en aquesta jornada per portar tot el material educatiu i pedagògic i altres elements.

Una vegada s’han enllestit les obres i que la instal.lació ja compta amb tots els serveis, durant els dies de Setmana Santa, amb l’aturada de les classes, s’aprofitarà per condicionar i posar a punt la nova escola per tal que els alumnes i el professorat puguin estrenar el centre el 18 d’abril.

Es demana als veïns i veïnes que prèviament facin la inscripció a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic o bé trucant al telèfon 938971001.

escolaOK