938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

El govern continua posant al dia els comptes de l’Ajuntament

15 de febrer de 2017

A finals de gener el ple corporatiu va aprovar el compte general municipal corresponent a l’any 2014. En els darrers mesos el govern de l’Ajuntament ha treballat intensament per tancar el pressupost municipal, que ha deixat un resultat econòmic positiu de 199.255 euros. Tot i que l’Ajuntament arrossega un balanç negatiu dels anys anteriors, té una situació econòmica més sanejada i està complint amb les exigències que la llei fixa per a les administracions locals.

El següent pas ha estat iniciar el tancament del pressupost 2015. L’actual govern de Torrelles de Foix s’ha fixat com a un dels grans objectius finalitzar el mandat amb la comptabilitat municipal al dia i actualitzada, fixant un full de ruta de treball i uns compromisos que s’estan complint fins ara i que han de permetre endreçar les finances de l’Administració local.

El govern agraeix la tasca, dedicació i esforç dels treballadors municipals i l’àrea d’Intervenció, que fan possible la consecució d’aquests objectius. L’Ajuntament compta també amb l’assessorament d’una empresa especialitzada subvencionada per la Diputació de Barcelona.

ajuntament-e1460047072224