938 97 10 01 torrellesf@diba.cat

L’Ajuntament destina a lloguer social la “casa dels mestres” de l’escola Guerau de Peguera

13 de febrer de 2017

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha obert el termini per arrendar mitjançant un lloguer social la “casa dels mestres”, habitatge situat a les antigues instal·lacions de l’escola Guerau de Peguera i que en el passat havia ocupat personal docent del centre.

Aquelles persones interessades poden presentar sol·licitud a les oficines municipals de l’Ajuntament fins al proper 17 de març, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Les bases i requisits d’aquesta convocatòria es poden consultar a l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic i al web municipal www.torrellesdefoix.cat.

La durada del contracte d’arrendament és per un període de tres anys, prorrogable per períodes d’un any, i amb un import de renda de 200 euros mensuals. L’arrendatari només s’haurà de fer càrrec de la custòdia de les antigues instal.lacions de l’escola, així com de les del nou centre Guerau de Peguera i la llar municipal d’infants Alt Foix.

IMG_1004